Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması İl Finali

07.03.2023 175

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından İmam-Hatip Ortaokulları arası planlanan Genç Nida (Kız) Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmalarının Gümüşhane il finali gerçekleşti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İmam Hatip ortaokulunda gerçekleşen "Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasında kız öğrencileri mücadele etti.

Kuran-ı Kerim tilaveti ve açılış konuşmaları ile başlayan Genç Nida (Kız) Kuran-ı Kerim-i okumalarının ardından jüri üyelerinin yaptığı değerlendirme sonucu yarışmada dereceye giren öğrenciler açıklandı.

8 öğrencinin katıldığı Genç Nida Kuran-ı Kerim-i Güzel Okuma yarışmasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Fatma Zehra Karabulut birinci, Kelkit Şehit Lokman Oktay İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Hayrunnisa Yıldırım ikinci ve Merkez Atatürk İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Hiranur Demet üçüncü oldu.

Yarışma sonunda dereceye giren tüm öğrenciler ödüllendirildi.

07-03-202307-03-202307-03-2023