Merkez Atatürk İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda geleceğe yön vermek için; S → SAYGI- SEVGİ - SORUMLULUK E → EĞİTİM - ERDEM -EŞİTLİK V → VATANSEVERLİK-VEFA-VERİMLİLİK G → GAYRET-GÖNÜLLÜLÜK -GÜVEN İ → İLGİ – İNSANLIK- İYİLİK DEĞERLERİNİ ÖZÜMSEMEK, KURUMUMUZUN İSMİNİN BU DEĞERLERLE BİRLİKTE ANILIR HALE GELMESİNİ SAĞLAMAKTIR.

Misyon: Öğrencilerimizi milli ve manevi değerlere sahip çıkan, öz güveni yüksek, sosyal-kültürel faaliyetlerde etkin rol alan, geleceğe hazır, kişilikli, üretken, sorgulayan, araştıran, ülkesini ve milletini seven, çevre bilinci gelişmiş, spora ve müziğe karşı ilgili, tarihi ve sanatı önemseyen, merhamet ve vicdan sahibi, sorumluluk sahibi ve akılcı, katılımcı bireyler olarak yetiştirilmelerine imkan sağlayıp bölgenin en iyi okulu olmak.

Başarılar:

Saatler: 8:30-15:45