TÜBİTAK 2204 B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Okulumuzun Başarısı

TÜBİTAK 2204 B Ortaokul öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında  Okulumuzdan  bir projemiz başarılı bulunup bölge sergisine davet edilmiştir.

18.05.2021 147

Ortaokul seviyesindeki öğrencilerimizi ilgi duydukları alanlarda bilimsel çalışma yapmaya teşvik ederek, ülkemizin nitelikli bilim insanı yetiştirmesine katkı sağlamayı hedefleyen 2204- B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında ön değerlendirmeyi geçen ve bölge yarışmalarına katılmaya hak kazanan projeler belirlenmiştir.

Okulumuz öğrencilerinden Ravza EROĞLU; Türkçe Öğretmenimiz Çiğdem ATAMAN danışmanlığında ana alan ve tematik alanı Değerler Eğitimi olan "DEĞERLER AKTARIMINDA YERLİ VE YABANCI EFSANELER" adlı projeleriyle bölge yarışmasına katılmaya hak kazandı.

Proje çalışması süresince öğrencilerimize destek olan okul müdürümüz Birol TUĞLU'ya, bu çalışmada çok büyük emeği olan Çiğdem ATAMAN öğretmenimiz ve öğrencimiz Ravza EROĞLU'na teşekkür eder, 15-16 Haziran'da yapılacak bölge değerlendirmelerinde başarılar dileriz.

18-05-202118-05-2021