KUR'AN TADINDA SOHBET

Okulumuza davet edilen şehrimizin imamların Eyüp ASLAN, Kur'an'ı Kerimin muhtevasıyla ilgili etkileyici bir sunum yaptı. Öğrencilerimizin ilgiyle takip ettikleri sohbette ağırlıklı olarak "Kur'an Allah tarafından Cebrail vasıtasıyla Peygamberimize 23 yılda indirilen ilahi hitaptır. İnsanların dünyasını ve ahiretini aydınlatacak ilahi emirler içeren kitaptır. Allah, insanlar yolunu ve yönünü bulsunlar diye kitaplar ve peygamberler göndermiştir. Bu ümmetin peygamberi Hz. Muhammed Mustafa kitabı da Kur'an'dır. Peygamberlerin geliş amacı tevhit inancını öğretmekle birlikte ümmetlerine doğru bilgiyi anlatmak ve ümmetlerinin üzerinde olan batıl inanç ve hurafeleri kaldırmaktır". gibi konulara değinildi. Eyüp ASLAN'ın sunumu öğrenciler tarafından sorulan soruların cevaplandırılmasıyla birlikte sona erdi.

31.01.2022 140

31-01-202231-01-202231-01-2022